Diabetesviikon haaste 13–19.11.2023.

Ketterä Juniorit haastavat joukkueet ja pelaajat Diabetesliiton tämänvuotiseen diabetesviikon haasteeseen: kutsu kaveri kävelylle. 

Tavoitteenamme on osallistaa tähän haasteeseen seuramme pelaajia, toimihenkilöitä ja vanhempia myös jäähallin ulkopuolelta. Joukkueet voivat vastata haasteeseen käymällä diabetesviikon aikana yhdessä joukkueena alku- tai loppulämmittelynä kävelylenkillä.

Ota kaveri tai kaverit mukaan ja lähde kävelemään tärkeän asian puolesta! Kävelylenkin mittaa ei ole määritelty. Viikon aikana kävelleiltä toivotaan päivityksiä sosiaaliseen mediaan käyttämällä tunnisteita #kävelyhaaste #maailmandiabetespäivä #siniranne #diabetesfi. Lisäksi muista merkitä oman joukkueesi tili (jos on), sekä #ketteräjuniorit.

Diabetesviikko alkaa maanantaina 13. marraskuuta, ja Diabetesliitto kannustaa koko diabetesyhteisöä kävelemään hyvän olon ja diabeteksen tunnettuuden puolesta koko viikon ajan.

Imatran Ketterä junioreissa harrastaa lapsia ja nuoria, joilla on diabetes. Diabetesviikolla pyritään tuomaan tietoutta, ettei diabetes ole este harrastamiselle ja sen kanssa voi elää täysipainoista elämää.

Lisätietoa: https://www.diabetes.fi/yhteiso/ajankohtaista/maailman_diabetespaiva/maailman_diabetespaiva_2023/kavelyhaaste#ee595647