Tyttöjen kiekkokoulu

ilmoittautuminen on auki!

Tervetuloa Ketterä maksuttomaan tyttöjen kiekkokouluun!


ILMOITTAUDU TYTTÖJEN KIEKKOKOULUUN TÄSTÄ

Tyttöjen kiekkokoulu on tarkoitettu 4-14 vuotiaille tytöille!

Kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun, ringeten ja jääkiekon pariin ikä-ja taitotaso huomioiden. Kaikille sopivat harjoitustapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ringeten- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat lapsen lajitaitojen kehityksen mukaan.


Ajankohta:

Järjestetään Imatra Spa Areenalla Ottelukatu 1, 55420 Imatralla lauantaisin/sunnuntaisin:
Harjoitusvuorot on esitetty alla olevassa MYCLUB-kalenterissa ja mahdolliset perutukset tai muutokset päivittyvät siihen. Niistä lisäksi tiedotetaan kaikkia kiekkokouluun ilmoittautuneita MyClubin välityksellä.

Tyttöjen kiekko- ja ringettekerhoon ilmoittautuminen:

Jotta lapsille saadaan vakuutukset voimaan, on ensisijaisen tärkeää, että lapset ilmoitetaan kiekkokouluun seuran käytössä olevan myClub-järjestelmän kautta. Muistakaa täyttää tiedot kattavasti, jotta voimme tehdä lapselle myös jääkiekkoliiton rekisteröinnin.
Ilmoittautumaan pääset tästä: (HUOM! Täydennä tiedot MyClubiin kattavasti myös hetu, koska seura tarvitsee tietoja jääkiekkoliiton lisenssiä/vakuutusta varten).

 

Ohjeet:

Toimintatavat jäähallilla harjoituksiin tultaessa: Erilliset ohjeet toimitetaan ilmottautumisen yhteydessä.Varusteet:

Pakolliset varusteet aloittamiseen ovat kasvosuojuksellinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Muistakaa, että joitakin varusteita on mahdollista lainata seuran varustelainaamosta.

Paras vaihtoehto käsien suojaksi on sopivat jääkiekkohanskat tai muut paksut hanskat. Kypärän alle jäähallissa ei suositella myssyä tai pipoa. Kun meno on kovaa niin pipo tai myssy valahtaa helposti silmille. Kylmä ei kypärä päässä hallissa tule. Mahdolliset ulkojäillä luistelut on tietysti asia erikseen. Kypärässä tulee olla nimilappu edessä, jotta ohjaajat oppivat tuntemaan lapsen nimeltä. Tähän riittää teippi, jossa on näkyvästi kirjoitettu lapsen nimi.

Luistimet: Luistimien tulee olla oikean kokoiset, emme suosittele ostamaan ”kasvun varaa”. Luistin on sopiva, kun varpaiden osuessa luistimen kärkeen, kantapään ja luistimen väliin jää 1cm tilaa. Luistimessa ei tarvita villasukkaa. Jalat pysyvät lämpiminä kun liikutaan ja huolehditaan siitä, että urheilu- tai muut vastaavat sukat ovat kuivat kun luistin puetaan. Luistimien tulee olla myös tukevat ja pelaajan painoon nähden jäykät. Luistimet puetaan siten, että kaksi viimeistä nauhaväliä kiristetään napakasti, muut nauhavälit jätetään vähän löysemmälle, jotta jalat eivät rupea puutumaan ja tuki nilkalle on kuitenkin hyvä. Ylimmäinen nauhaväli jätetään nauhoittamatta nilkan taipumisen mahdollistamiseksi ja oikeanlaisen luisteluasennon saavuttamiseksi.

Vakuutus
Seura tarjoaa jääkiekkoliiton vakuutuksen (seurapassi 1+vakuutus). Muista kirjata lapsesta tarkat tiedot MyClubiin ilmoittautumisen yhteydessä (Myös henkilöturvatunnus).

TYTTÖJEN KIEKKO- JA RINGETTEKOULUN VASTUUHENKILÖT
Pihla Simpanen ja Satu Vilen
puh:040 5339442
satup.vilen@gmail.com


Tiedotteet

Ei tiedotteita.

Pelaaja
Jäsenen kuva
Hertta Nykänen
Jäsenen kuva
Alma Antikainen
Vastuuvalmentaja
Jäsenen kuva
Satu Vilen
Apuvalmentaja
Jäsenen kuva
Pihla Simpanen

Tapahtumat