Ringettekerho

Ringettekerho

Kenelle kerho on tarkoitettu: 6–13-vuotiaille tytöille.
Vanhemmille tytöille ja naisille Lady-ringette

MUKAAN VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN TAHANSA KAUDEN AIKANA!
Kerhon ovat tervetulleita kaikki vauhdikkaasta ja kehittävästä joukkueurheilusta pitävät tytöt. Toivomuksena on, että pysyt pystyssä luistimilla ilman tukea. Ringettekerho sopii kaikille tytöille luistelutaidosta riippumatta.

Hinta 70€ kausi.

Luistimet ja kypärä riittävät alkuun
Alkuun pääsee, kun mukaan ottaa luistimet, kypärän ja hanskat. Myös omalla nimellä ja raikkaalla vedellä varustettu juomapullo on hyvä olla mukana.

Ajankohta:

Ringettekerho järjestetään Imatra Spa Areenalla Ottelukatu 1, 55420 Imatralla :

Ringettekerhon syyskausi alkaa sunnuntaina 14.9.2019 ja päättyy sunnuntaina 14.12.2019

Ringettekerhon kevätkausi alkaa sunnuntaina 11.1 2020 ja päättyy sunnuntaina 11.4.2020

Harjoitusvuorot on esitetty alla olevassa MYCLUB-kalenterissa ja mahdolliset perutukset tai muutokset päivittyvät siihen. Kokeilemassa ja tutustumassa voit käydä (1 kertaa) ilmaiseksi.

Ohjeet:

Toimintatavat jäähallilla harjoituksiin tultaessa:Pysäköithän autosi niille osoitetuille paikoille. Vanhemmille paras paikka lapsen kannustamiseen on katsomo tai kahvio. Ei siis vaihtoaitiot tai kaukalon välitön läheisyys. Ulkojalkineet tuovat hiekkaa tai muuta luistinten terille sopimatonta roskaa kulkuväylille, joissa kuljetaan luistimet jalassa. Vanhemmat eivät saa kuitenkaan poistua hallista, vaan yhteyshenkilön tulee olla läsnä tarvittaessa.

Harjoitukset:Harjoituksiin on hyvä saapua vähintään 20-30min ennen jään alkua,että varusteet kerkeää pukemaan rauhassa ja huolellisesti. Olkaa siis ajoissa paikalla. Sisääntuloaulassa oleva näyttö kertoo mikä tai mitkä pukukopit ovat kiekkokoulun käytössä kyseisenä päivänä. Myös vessakeikka ennen pukemista on hyvä muistaa! Kopista lähdetään jäälle valmentajan johdolla.

Varusteet:Pakolliset varusteet ringettekerhon aloittamiseen ovat kasvosuojuksellinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet!!

Kypärä ei saa olla ns. turvakypärä ja kaulasuojus tulee olla kiekkoliiton hyväksymä eli toisin sanoen CE merkitty. Näitä löytyy lähes kaikista urheilukaupoista ja hyvin varustetuista marketeista.

Paras vaihtoehto käsien suojaksi on sopivat jääkiekkohanskat tai muut paksut hanskat. Kypärän alle jäähallissa ei suositella myssyä tai pipoa. Kun meno on kovaa niin pipo tai myssy valahtaa helposti silmille. Kylmä ei kypärä päässä hallissa tule. Mahdolliset ulkojäillä luitelut on tietysti asia erikseen.

Kypärässä tulee olla nimilappu, jotta ohjaajat oppivat tuntemaan lapsen nimeltä. Tähän riittää teippi, jossa on näkyvästi kirjoitettu lapsen nimi.

Harjoituksissa lasten juottamisesta vastaavat ringettekerhon toimihenkilöt. Pukukopeissa on myös mahdollisuus käydä jään jälkeen suihkussa.

Äiti, iskä ja sisarukset voivat seurailla kentän tapahtumia katsomosta.

Ringettekerhon ilmoittautuminen:

Jotta lapsille saadaan vakuutukset voimaan, on ensisijaisen tärkeää, että lapset ilmoitetaan ringettekerhon seuran käytössä olevan myClub-järjestelmän kautta.

Ilmoittautumaan pääset tästä:

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUA VOIT MYÖS PAIKAN PÄÄLLÄ!

info@ketterajuniorit.fi


Tiedotteet

Ei tiedotteita.

Pelaaja
profile_avatar
#
Pilvi Vilen
profile_avatar
#
Aada Pietarinen
profile_avatar
#
Sofia Puustinen
profile_avatar
#
Ronja Kosonen
profile_avatar
#
Saga Selina Haltsonen
profile_avatar
#
Helmi Karjalainen
profile_avatar
#
Seela Jäntti
profile_avatar
#
Peppi Kiuru
profile_avatar
#
Henna Jääskeläinen
profile_avatar
#
Silja Hietanen
Apuvalmentaja
profile_avatar
#
Pihla Simpanen
Yhteyshenkilö
profile_avatar
#
Sofian Gezuri
10 henkilön tiedot ovat piilotettu.

Tapahtumat