Päivitetty koronaohjeistus Ketterä Juniorit ry

Imatran Ketterä Juniorit ry:n hallitus on kokoontunut tänään 2.12.2020 kello 16 keskustelemaan uusien rajoitustoimien vaikutuksesta Ketterä Junioreiden toimintaan.

”Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoimintaa voi jatkaa erityistä harkintaa käyttäen, 20 hengen rajaus huomioiden. Ryhmäharrastustoiminnassa tulee huomioida lajin luonteeseen liittyvät riskit. Jos harrastustoimintaa ei keskeytetä, tulee huomioida sosiaali- ja terveysministeriön ohje siitä, että osallistujien sekä lasten saattajien tulee voida välttää lähikontakti toisiinsa.” (Eksote 1.12.2020, eksote.fi)

Hallitus on päättänyt kokouksessaan keskeyttää kaiken kerho- ja koulutoiminnan. Kiekkokoulun rehtori Timo Kurvinen tulee antamaan lisää informaatiota asiasta kyseisille ryhmille.
Tämä koskee kiekko- ja luistelukouluja, tyttökiekko ja ringettekerhoa, sekä taito- ja pelijäitä.

Samalla hallituksen kokouksessa keskusteltiin normaalin arjen toiminnasta.
Nykyisten rajoitusten puitteissa, saamme jatkaa harrastustoimintaa 20 hengen ryhmissä. Käytännössä jokainen joukkue, jonka listoilla on enemmän kuin 20 harrastajaa, tullaan jakamaan vähintään kahteen erilliseen ryhmään, jotka harjoittelevat porrastetusti.

*Pukuhuoneessa ja kaukalotilassa saa olla maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Tämä rajoitus on ehdoton, ja sitä tulee kunnioittaa, jotta voimme jatkaa toimintaamme myös joulukuun ajan.
*

Muistutuksena kaikille, jäähallilla on maskipakko. Kaikilla yli 15-vuotiailla pitää olla maskit päässä jatkuvasti (pois lukien pukukoppi ja kaukalo). Lisäksi turvavälejä tulee kunnioittaa, sekä yleisestä käsihygienista pitää huolehtia.

Hallitus seuraa tilannetta, ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista.

Lisätietojen tiedustelut koronavastaavalta Simo Korpelalta sähköpostitse, simo.korpela@hotmail.fi


Ystävällisin terveisin
Imatran Ketterä Juniorit ry