IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY UUDISTAA ORGANISAATIOTAAN

Ketterä Junioreiden pitkäaikainen valmennuspäällikkö Jari ”Elmo” Lifländer siirtyy seurassa ikäkausivastaavan tehtävään, jossa hän koordinoi ikäluokkien U14-U13 toimintaa. Jari on tehnyt seuran eteen pitkään ansiokasta työtä suurella sydämellä ja seura haluaa kiittää häntä suuresta työpanoksesta valmennuspäällikön tehtävässä! Jatkossa hänen työpanoksensa tulee arvokkaasti esille ikäkausivastaavan tehtävässä.

Tero Sainio aloittaa Ketterä Juniorit ry:n kehityspäällikkönä 1.5.2023 alkaen. Tero on monelle tuttu niin Ketterä U20 joukkueen kuin Edustusjoukkueen valmennuksesta.

Teron tuleviin tehtäviin kuuluu mm;

* Junioriorganisaation kattava kehittäminen

* Valmentamisen taidon ja osaamisen kehittäminen

* U18-U15 toiminnan koordinointi

* Akatemiatoiminnan koordinointi

Seurassa ei jatkossa ole enää valmennuspäällikön toimenkuvaa, vaan kyseiset työtehtävät tullaan organisoimaan uudelleen. Kristian Tyyskä jatkaa junioripäällikön tehtävässä myös tulevalla kaudella 2023-2024. Kristianin vastuulla tulee olemaan seuran nuorimmat ikäluokat aina luistelu- / kiekkokoulusta U10 ikäluokkaan saakka. Seuran tavoitteena on myös rekrytoida ikäkausivastaava ikäluokkiin U11-U12 ensi kaudelle 2023-2024.

-SEURAN HALLITUS