Tukea harrastamiseen


Image

Tukea harrastamiseen on aina mahdollista saada. Tälle sivulle on koottu esimerkkejä tukimahdollisuuksista.


Petteri nokelaisen voittomaalirahasto


1. Rahasto on perustettu jääkiekkoilija Petteri Nokelaisen mukaan kunnioittamaan hänen saavutuksiaan urheilijana. Petteri Nokelainen pelasi Suomen A-maajoukkueessa kevään 2011 MM-turnauksessa Bratislavassa. Sumi voitti maailmanmestaruuden ja Petteri Nokelainen teki loppuottelun kolmannessa erässä Suomen voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman. Petteri Nokelaisen kiekkoura alkoi Imatran Ketterä Junioreista. Rahasto toimii Imatran Ketterä Juniorit ry.n alaisuudessa.

2. Rahaston tavoitteena on tukea sosiaalisin perustein Imatran Ketterä ry.n pelaajia ja heidän perheitään niin, että junioripelaajan on mahdollista jatkaa kiekkoharrastustaan erilaisten ja yllättävien elämäntilanteiden keskellä.

3. Kulloinkin tuettavassa kohteessa ja tukimuodosta päättää Petteri Nokelaisen voittomaalirahaston johtokunta. Johtukuntaan kuuluu Petteri Nokelaisen nimeämä edustaja ja Ketterä Juniorit ry.n puheenjohtaja, sekä 1-2 hallituksen nimeämää jäsentä. Johtokunnan jäsenille eikä puheenjohtajalle makseta toimesta palkkiota.

4. Tuki voi olla osallistumista junioripelaajan kausimaksuihin ja varustehankintoihin.

5. Rahasto voi ottaa vastaan tukea yhteisöiltä, yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Rahaston pankkitilin tilinkäyttöoikeus on kahdella johtukunnan nimeämällä henkilöllä yhdessä.


Pelastakaa lapset ry:n harrastetuki


Pelastakaa Lasten harrastustuki on tarkoitettu niille lapsille, joiden harrastaminen on uhattuna perheen tiukan talouden takia. Syynä perheen taloudellisiin ongelmiin voi olla esimerkiksi työttömyys, sairaus tai yksinhuoltajuus. Tuki on tarveharkintaista yksilötukea, ja se on tarkoitettu lasten ohjattuun ja säännölliseen harrastamiseen. Tukea ei myönnetä ryhmille tai harrastusseuroille.

Tukea myönnetään

  • alle 18-vuotiaille
  • mm. kausi- ja tuntimaksuihin, harrastusvälineisiin sekä harrastusmatkoihin

Harrastustukea haetaan oman paikkakunnan tai lähialueen Pelastakaa Lasten paikallisyhdistykseltä.

Lisätietoja: www.pelastakaalapset.fi/evaitaelamalle

Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry

Lisätietoja: Tuula Rahkonen p. 045 1166 022, sihteeri p.045 1166 021 (ma-pe klo 9.00–13.00)

Täytä hakulomake ja vie tai lähetä se osoitteeseen: Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry Tainionkoskentie 68, 55120 Imatra


Kettera junioreiden oma tukirahasto

Ketterä junioreiden oma tukirahasto, jonka hakuaika ilmoitetaan seuran jäsenille aina sen ollessa ajankohtainen. Hakemukset lähetetään seuran puheenjohtajalle.


Jääkiekkoliitto

Jääkiekkoliitolta on mahdollista saada tukea vuosittain. Hakuajat ilmoitetaan aina jääkiekkoliiton ja seuran toimesta. Lisää infoa jääkiekkoliiton tuesta löydät: Jääkiekkoliitto/tukea harrastukseen


Lisäksi tukea voi hakea

Yllä mainuttujen lisäksi tukea voi pyytää seuraavilta tahoilta: