Uusi kausi alkaa lokakuussa 2023! Ilmoittautuminen on auki!

Tyttöjen kiekkokouluIlmoittaudu tyttöjen kiekkokouluun tästä »

HUOM! Täydennä tiedot MyClubiin kattavasti myös hetu, koska seura tarvitsee tietoja jääkiekkoliiton lisenssiä/vakuutusta vartenImage

Tervetuloa Ketterä maksuttomaan tyttöjen kiekkokouluun!

Tyttöjen kiekkokoulu on tarkoitettu 4-14 vuotiaille tytöille!

Kiekkokoulussa koulutetut ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä-ja taitotaso huomioiden. Kaikille sopivat harjoitustapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat lapsen lajitaitojen kehityksen mukaan.

Ajankohta:

Järjestetään Imatra Spa Areenalla Ottelukatu 1, 55420 Imatralla lauantaisin/sunnuntaisin:
Harjoitusvuorot on esitetty alla olevassa MYCLUB-kalenterissa ja mahdolliset perutukset tai muutokset päivittyvät siihen. Niistä lisäksi tiedotetaan kaikkia kiekkokouluun ilmoittautuneita MyClubin välityksellä. Jäävuoron pituus on 45-60 minuuttia. Muistakaa olla paikkalla 10-15min ennen jäävuoron alkua.

Tyttöjen kiekkokouluun ilmoittautuminen:

Jotta lapsille saadaan vakuutukset voimaan, on ensisijaisen tärkeää, että lapset ilmoitetaan kiekkokouluun seuran käytössä olevan myClub-järjestelmän kautta. Muistakaa täyttää tiedot kattavasti, jotta voimme tehdä lapselle myös jääkiekkoliiton rekisteröinnin.

uusi kausi alkaa syyskuussa 2023!

Vakuutus

Seura tarjoaa jääkiekkoliiton vakuutuksen (seurapassi 1+vakuutus). Muista kirjata lapsesta tarkat tiedot MyClubiin ilmoittautumisen yhteydessä (Myös henkilöturvatunnus).

Varusteet

Pakolliset varusteet aloittamiseen ovat kasvosuojuksellinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Muistakaa, että joitakin varusteita on mahdollista lainata seuran varustelainaamosta.

Paras vaihtoehto käsien suojaksi on sopivat jääkiekkohanskat tai muut paksut hanskat. Kypärän alle jäähallissa ei suositella myssyä tai pipoa. Kun meno on kovaa niin pipo tai myssy valahtaa helposti silmille. Kylmä ei kypärä päässä hallissa tule. Mahdolliset ulkojäillä luistelut on tietysti asia erikseen. Kypärässä tulee olla nimilappu edessä, jotta ohjaajat oppivat tuntemaan lapsen nimeltä. Tähän riittää teippi, jossa on näkyvästi kirjoitettu lapsen nimi.

Luistimet: Luistimien tulee olla oikean kokoiset, emme suosittele ostamaan ”kasvun varaa”. Luistin on sopiva, kun varpaiden osuessa luistimen kärkeen, kantapään ja luistimen väliin jää 1cm tilaa. Luistimessa ei tarvita villasukkaa. Jalat pysyvät lämpiminä kun liikutaan ja huolehditaan siitä, että urheilu- tai muut vastaavat sukat ovat kuivat kun luistin puetaan. Luistimien tulee olla myös tukevat ja pelaajan painoon nähden jäykät. Luistimet puetaan siten, että kaksi viimeistä nauhaväliä kiristetään napakasti, muut nauhavälit jätetään vähän löysemmälle, jotta jalat eivät rupea puutumaan ja tuki nilkalle on kuitenkin hyvä. Ylimmäinen nauhaväli jätetään nauhoittamatta nilkan taipumisen mahdollistamiseksi ja oikeanlaisen luisteluasennon saavuttamiseksi.

TYTTÖJEN KIEKKOKOULUN VASTUUHENKILÖNÄ TOIMII SEURAN JUNIORIPÄÄLLIKKÖ