Luistelukoulu

Uusi kausi alkaa lokakuussa 2023 - Ilmoittautuminen on auki!


Luistelukoulumme järjestetään viikonloppusin Imatran jäähallilla, tapahtuma on kerran viikossa. Tarkasta tarkempi ajankohta sivun alalaidassa olevasta kalenterista.

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan apuvälineiden ja leikkien avustuksella. Vanhemman on suositeltavaa olla mukana jäällä, koska monet leikit ja harjoitteet perustuvat yhteistoimintaan oman vanhemman kanssa. Lapsi myös oppii alkeet parhaiten, kun oma vanhempi on mukana avustamassa jäällä.

Varusteet: Luistimet ja kypärä ovat pakollisia varusteita (Myös jäällä mukana olevilla vanhemmilla tulee olla kypärä). Mailoja emme vuorolla käytä. Polvisuojat on suositeltavat, koska lapsi on paljon polvillaan ja se voi tuntua hieman ikävältä.

Jäävuoron pituus on 45-60 minuuttia. Muistakaa olla paikkalla 10-15min ennen jäävuoron alkua. Toiminta jäällä alkaa kalenteriin merkittynä ajankohtana. Hallilla olevasta jäävuorolistasta näette, mikä pukuhuone on osoitettu luistelukoululle.

Luistelukoulu on maksuton.


Ilmoittaudu tästä »

HUOM! Muista täyttää lapsen tiedot tarkasti myös hetu, koska seura hankkii lapselle jääkiekkoliiton lisenssin/vakuutukset.

Image
Image