Luistelukoulu

luistelukoulu

LUISTELUKOULUN KAUSI 0N PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE! UUSI KAUSI ALKAA SYKSYLLÄ 2022!

Luistelukoulumme järjestetään viikonloppusin Imatran jäähallilla. Syyskaudella lokakuusta joulukuulle tapahtuma on kerran viikossa. Tarkasta tarkempi ajankohta sivun alalaidassa olevasta kalenterista.

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan apuvälineiden ja leikkien avustuksella. Vanhemman on suositeltavaa olla mukana jäällä, koska monet leikit ja harjoitteet perustuvat yhteistoimintaan oman vanhemman kanssa. Lapsi myös oppii alkeet parhaiten, kun oma vanhempi on mukana avustamassa jäällä.

Varusteet: Luistimet ja kypärä ovat pakollisia varusteita (Myös jäällä mukana olevilla vanhemmilla tulee olla kypärä). Mailoja emme vuorolla käytä. Polvisuojat on suositeltavat, koska lapsi on paljon polvillaan ja se voi tuntua hieman ikävältä.

MUISTAKAA, ETTÄ SAIRAAN EI TULE OSALLISTUA TOIMINTAAN

Jäävuoron pituus on 45 minuuttia. Muistakaa olla paikkalla 10-15min ennen jäävuoron alkua. Toiminta jäällä alkaa kalenteriin merkittynä ajankohtana. Luistimet voi pukea vaihtopenkillä ja katsomossa. Hallilla olevasta jäävuorolistasta näette, jos luistelukoululle on osoitettu oma pukuhuone. AIKUISTEN TULEE PITÄÄ KORONASTA JOHTUEN JÄÄHALLINTILOISSA KASVOMASKIA. 

Luistelukoulu tulee pyörimään kerta viikkoon periaatteella syyskauden. Kevätkaudella tapahtumat ovat jääliikuntamaita ja niitä järjestetään satunnaisesti.

Luistelukoulu ja jääliikuntamaa ovat maksuttomia.

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ. HUOM! Muista täyttää lapsen tiedot tarkasti myös hetu, koska seura hankkii lapselle jääkiekkoliiton lisenssin/vakuutukset.

Alla olevaan kalenteriin päivittyy harjoitusajankohdat.

Image
Image

Tiedotteet

Ei tiedotteita.


Tapahtumat