Luistelukoulu

luistelukoulu

LUISTELUKOULUMME ON TÄLTÄ KAUDELTA PÄÄTTYNYT. TILANTEEN NIIN SALLIESSA JÄRJESTÄMME JÄÄLIIKUNTAMAITA TALVEN AIKANA.

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

Luistelukoulumme järjestetään viikonloppusin Imatran jäähallilla. Syyskaudella lokakuusta joulukuulle tapahtuma on kerran viikossa. Tarkasta tarkempi ajankohta sivun alalaidassa olevasta kalenterista.

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan apuvälineiden ja leikkien avustuksella. Vanhemman on suositeltavaa olla mukana jäällä, koska monet leikit ja harjoitteet perustuvat yhteistoimintaan oman vanhemman kanssa. Lapsi myös oppii alkeet parhaiten, kun oma vanhempi on mukana avustamassa jäällä.

Toimintatavat jäähallilla harjoituksiin tultaessa:

Pysäköithän autosi niille osoitetuille paikoille. Jäähallin edustalla on viralliset paikoitustilat henkilöautoille.

Harjoituksiin on hyvä saapua vähintään 15-20min ennen jään alkua, että varusteet kerkeää pukemaan rauhassa ja huolellisesti. 

Tämän hetken poiekkavasta tilanteesta johtuen emme käytä pukuhuoneita pukemiseen, vaan kulku 2-halliin tapahtuu hallin takaa erillisestä sisäänkäynnistä (Ovi H7).

Tapahtumassa jäällä on yhtäaikaa paljon lapsia ja aikuisia. Näin ollen tapahtumassa noudatetaan kasvomaski suositusta kirjaimellisesti. Kaikilla tapahtuman aikaan hallissa olevillaa yli 15 vuotiailla henkilöillä tulee olla kasvomaski.

Varusteet puetaan vaihtopenkillä. Tämän vuoksi on tärkeää, että jäällä käytettävät varusteet olisi jo valmiiksi päällä, jotta vaihtoaitioissa mahdutaan paremmin pukemaan. 

Varusteet: Luistimet ja kypärä ovat pakollisia varusteita (Myös vanhemmilla on hyvä olla kypärä). Mailoja emme vuorolla käytä. Polvisuojat on suositeltavat, koska lapsi on paljon polvillaan ja se voi tuntua alussa hieman ikävältä.

Jäävuoron pituus on 45 minuuttia. 

Luistelukoulu tulee pyörimään kerta viikkoon periaatteella syyskauden. Kevätkaudella tapahtumat ovat jääliikuntamaita ja niitä järjestetään satunnaisesti.

Luistelukoulu ja jääliikuntamaa ovat maksuttomia.

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ. HUOM! Muista täyttää lapsen tiedot tarkasti myös hetu, koska seura hankkii lapselle jääkiekkoliiton lisenssin/vakuutukset.

Alla olevaan kalenteriin päivittyy harjoitusajankohdat.

Image
Image

Tiedotteet

Ei tiedotteita.

Pelaaja
Jäsenen kuva
Maxi Räsänen
Jäsenen kuva
Reino Nousiainen
Jäsenen kuva
Saku Tunkara
Jäsenen kuva
Toivo Ensio Ruuska
Apuvalmentaja
Jäsenen kuva
#9
Mico-oskari Lainpelto
046-5265581
enriikke@hotmail.com
Jäsenen kuva
Pihla Simpanen
Jäsenen kuva
Mikko Lainpelto
0465265581
enriikke@hotmail.com
Kiekkokoulun rehtori
Jäsenen kuva
Timo Kurvinen
0407039756
timokurvinen@gmail.com

Tapahtumat