Jarkko Parikka Kiekkoleiri 27.-30.6.2023

Imatralla järjestetään Jarkko Parikan kiekkoleiri 27.-30.6.2023.

Leiri on suunnattu 2009-2012 syntyneille pelaajille. Leirille muodostetaan kaksi ryhmää. Molempiin ryhmiin mahtuu 25 pelaaja ja 4 maalivahtia ilmoittautumisjärjestyksessä, jonka jälkeen järjestyksessä varasijoille.


Valmennuksesta vastaavat junioripäällikkö Kristian Tyyskä ja valmennuspäällikkö Jari Lifländer. Mukana valmennuksessa ovat myös edustusjoukkueen valmentajat Tuomo Ropo ja Teemu Asikainen. Leirillä nähdään myös yllätysvierailijoita.


Leirin harjoitteluteemana toimii lajitaidot ja niiden liittäminen peliin. Maalivahdeille järjestetään myös heille erikseen suunniteltuja harjoitteita.


Päivittäin toiminta alkaa klo 08.00 päättyy klo 16.00. Päivän ohjelmaan sisältyy jääharjoitusten lisäksi oheisharjoittelua sekä luentoja. Oheisharjoittelut sisältävät lihaskunto - ja tasapainoharjoitteita, luistelua tukevia harjoitteita, pelejä ja venyttelyä.


Hinta 200€, sisältää;
o ruokailut
o välipalat
o jääharjoitukset 2 x 60 min päivässä
o oheisharjoitukset 2 kertaa päivässä
o luennot
o leiri t-paidan

Leirin tuotto käytetään kokonaisuudessaan Ketterän junioreiden toiminnan kehittämiseen.

 

Ilmoittautuminen

• Leirille ilmoittaudutaan Ketterä Junioreiden Myclubin kautta. Tapahtuma ”Jarkko Parikka Kiekkoleiri”.
• Muista päivittää tiedot mahdollisista allergioista, lääkityksestä, t-paidan koko ja mahdollinen ruoka-allergia omaan käyttäjäprofiiliin (kentät: tietoja järjestölleni ja vaatekoko S,M,L,XL aikuisten mitoitus).
• Leirille osallistuvalla pelaajilla tulee olla jääkiekkoliiton lisenssi maksettuna leirin alkaessa, jolloin myös vakuutus on voimassa.
• Jokainen osallistuva pelaaja saa sähköpostiin leiri-infon viikolla 21.
• Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2022, ei jälki-ilmoittautumisia. Laskut leiristä toimitetaan 16.5 alkaen.
• Leiriperuutukset 31.5 mennessä ilman maksuvelvoitetta. Tämän jälkeen leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja


• Jari Lifländer 0407715001 / jari.liflander@kettera.net
• Kristian Tyyskä 0503802884 / kristian.tyyska@ketterajuniorit.fi